Jag älskar vinter och snö, MEN…

Jag älskar vintern och snön, och trodde aldrig jag skulle säga det här…men jag är faktiskt trött på snö och is. Jag vill bara att det ska försvinna. Jag är trött på tjocka vinterjackor och frusna tår. Men det jag saknar mest är ridningen. Jo, jag rider typ varje dag MEN på sista tiden har jag bara kunnat skritta runt i skogen, eftersom hela marken, ridbanan, vägen, paddocken, stallplanen, ALLT är täckt av ett tjockt lager is!! Man slår typ ihjäl sig och ändå sandar vi flera hinkar om dagen! Hur går det ens ihop sig?

Jag vill så gärna sätta igång med hoppningen igen. Men som sagt, ridbanan består av ett stort isflak!?

Och sedan har vi det här med alla ytterkläder, jacka, termos, vantar, mössa…man ser ju ut som Michelin-gubben. Hahah! Iallafall känner jag mig så. Ni skulle bara se mig när jag försöker hoppa upp på hästen i vinterkläder. Rolig syn. Hahaha! Hur osmidigt får man va! Det slutar oftast med att jag får gå och hämta en pall;)

image

imageSå söta de är när de står och väntar på mig vid grinden, eller rättare sagt, de väntar på maten. Hahaha!;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>