S.T.O.L.T

Att vara stolt över något visar vi eller iallafall jag alldeles för sällan. I fall jag är as nöjd med något resultat säger jag inte de, fall jag tycker jag har ritat en fin bild säger jag ändå ”haha, vad ful!”, lika så om jag känner mig riktigt fin en dag kan jag lätt säga ”usch dassig dag idag asså”. Varför är det så hemskt att tycka positiva saker om sig själv?? Det är okej att stanna upp och ge sig själv en klapp på axeln och tänka ”Bra gjort”

De senaste året har jag och Árgeisli utvecklast mycket och jag är riktigt stolt över oss. Där sa jag det, STOLT!

När jag började jobba med Árgeisli trodde aldrig att vi skulle bli såhär bra. Oj, vad skrytit det lät. Men hoppas ni förstår vad jag menar;) När vi började jobba var jag glad om han följde mig i skritt och senare i trav. Men nu kan han växla gångart från trav till galopp på kommando. Ridas helt löst ute i skogen, hoppa oxer och visa upp sig för publik. Shit vilken utveckling! Har jag inte rätt att vara stolt? Jag har själv tagit honom till den här nivån och han har tagit mig till den nivån jag befinner mig på idag. Vi har utbildat varandra. Men vi är lång från färdigutbildade och det häftigaste är att man aldrig kan bli färdigutbildad, det finns alltid något nytt att lära sig.

I framtiden skulle jag gärna vilja komma ut på lite större uppvisningar och visa upp oss. Det är väll en dröm som jag hoppas kunna förverkliga någon gång. Jag älskar ju att stå i rampljuset. Som den teaterapan jag är. Hahaha!

Men hur gick det i måndags då, kanske ni undrar? Det gick jättebra! Vi satte allt…typ. Vi hade lagt fram några travbommar eftersom Isabelle jobbar Isafold mycket i trav. Så jag tänkte testa att trava över bommarna med Árgeisli…men han fattade inte vad han skulle göra så han löste det på sitt sätt och hoppade över två bommar i taget. Hahaha! Det såg rätt roligt ut!;) Vi har precis börjat hoppa oxer så han trodde väll att det var en låg oxer. Hahah! Han är ju för lustig;)
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>