Hästar på rymmen!

Igår han jag inte blogga något för vi hade hästar på rymmen. Paniken som kom när vi upptäckte att staketet var raserat och hästarna var borta. Vi såg i snön att de hade stuckit mot sommarbetet…och paniken steg. För att komma till sommarbetet måste man korsa en stor väg där bilarna kör typ 90km/h.
Som tur var körde Evelinas och Isabelles (ridelever hos oss) pappa precis förbi och såg hästarna. I rätt ögonblick. Han och några andra som också stannat hjälptes åt att fångade in hästarna. Hästarna hade som tur var stannat innan stora vägen. Annars kunde det gått riktigt illa… Usch, jag vill inte ens tänka på vad som skulle kunnat hända.

Men allt gick bra tillslut och alla hästarna kom hem oskadda. Tack vare att rätt folk befann sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Tänk vilken tur man har ibland. Änglavakt?
imageUsch, där skrämde ni mig ordentligt!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hästar på rymmen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>