Kom och rid tränslöst med mig!

På måndag ska jag till ridhuset i Vikingstad, som varje måndag, men den här måndagen blir det ingen vanlig lektion. Jag kommer att ha publik!! Ja, det är sant! Jag ska hålla lektion om hur man tränar hästen för att rida tränslöst.

Och det bästa av allt. Just du får komma! Vad kommer du att få se, kanske du undrar? Jo, du kommer få se tre helt olika ekipage på helt olika nivåer. Vi kommer att visa hur vi jobbar med våra hästar. Först löst från marken och sedan uppsuttet. Vi kommer att demonstrera några övningar vi använder oss och ge lite tips och råd. Vi är inga proffs men vi utgår utifrån våra erfarenheter. Sedan kommer vi till det bästa. När vi har visat klart kommer du att få komma ner på ridbanan och testa själv! Detta kan du inte missa!

Alla är välkomna. Det kostar endast 53 kr. Är du intresserad. Hör av dig till wildis.matildis@gmail.com OBS! Det finns begränsat antal platser.
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>