Godnatt alla hjärtisar!

Alla hjärtans dag börjar lida mot sitt slut. Har tillbringat dagen i stallet. Oväntat…nej! Hahaha! 😉 Jag har skött fodringen hela dagen+ sandat hela paddocken. Måste jobba igen lite nu när det är lov. Har inte så mycket tid när det är vanlig vardag och skola.

Idag fick jag även oväntat besök av min lilla kusin Erik på 1,5 år. En blivande hästkille? Han fick sitta på fölen och vilken balans han har! Han fick även rida på fåren och gosa med kaninen. Han är bara för söt. Jag smälter!

Árgeisli har fått vila idag eftersom vi ska till ridhuset på måndag. Imorgon ska jag checka igenom honom och se att allt sitter. Kanska finslipa något men annars ta det ganska lugnt så att han inte tröttar ut sig. Vill ju ha en pigg och fräsch häst på måndag.

Ni ni har väll inte missat att ni kan komma och testa att rida tränslöst med mig måndagen den 16 februari. Mer info finns i föregående inlägg.
image

                        Sötisen<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>