Glad alla hjärtans dag!

Godmorgon alla söta bloggläsare! Idag är det alla hjärtans dag och ett perfekt tillfälle att sprida lite kärlek i bloggosfären?

Näthat!? Det är ett mycket omtalat ämne. Kommentarsfälten svämmar över av hat. Det finns så mycket hat att man glömmer att det också finns mycket nätkärlek. Själv har jag aldrig blivit utsatt för hat, peppar peppar, vilket jag är väldigt glad över. Det beror kanske på att min blogg är liten. Mina läsare kanske är få men de är de bästa läsarna man kan få. Jag vill bara krama om er alla! Alla därute som tar sig tid att skriva en uppmuntrande rad, komma med feedback och bra idéer. Wow, säger jag bara-tack! Det inspirerar.

imageHär är några bloggar som jag vill tillägna extra mycket kärlek idag. De hittar ni här och här. Klicka in på dem och lämna en fin kommentar det är de verkligen värda!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>