Friday the 13th

Idag är det fredag den trettonde. Otursdag!? Kan inte riktigt hålla med, för det är äntligen SPORTLOV! Och hur kan man kalla det otur?

Annars har dagen rullat på som vanligt, när jag kom hem från skolan gav jag hästarna eftermiddagshö, mockade i ligghallen och gick långpromenad med Milda. Mitt intressanta liv…nej! Hahaha!;)

imageNu sitter jag och fixar några tidsinställda inlägg tills imorgon. Jag ska försöka hålla bloggen på topp denna vecka. Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt med korta, men läsvärda inlägg. Vet att det är jobbigt att läsa mina långa romaner till inlägg. Hahaha! Men jag jobbar på det;)

Det kommer hända en hel del roliga saker under lovet, som just du kan vara en del av! Håll utkik här på bloggen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>