Måndag igen!

Helgen försvann lika snabbt som den kom. Jag har tillbringat helgen i romme där jag och familjen åkt slalom. Det har varit jättekul!

I dag är det en ny vecka igen och det är läskigt vad tiden går fort. Idag efter skolan drar jag till ridhuset, hemma har vi inget ridhus så det är skönt att få lite tak över huvudet och slippa pulsa i snön. Idag har jag laddat upp med några sväng-övningar och lite hinder längs ena långsidan. Vi får se hur det går.

Efter ridningen så åker jag vidare till gymnastiken. Vi ska gå igenom vårt nya fristående. Är sjukt taggad!

Mer spännande än så blir inte min dag. Uppdatering kommer i kväll!image

 

Min söta lilla pålle<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>