Välkommen till min nya blogg

Vill börja med att hälsa alla läsare, både nya som gamla, varmt välkomna till min nya blogg.

Så här är jag nu! Ny blogg, ny portal, nya möjligheter. Ska bli jättekul att börja blogga här på spotlife. Samma portal som de stora bloggarna som blondinbella, Nellie Berntsson och många fler.

På den här bloggen kommer ni att få följa mitt liv och allt vad det innebär. Ni kommer att få följa min resa med min häst som jag håller på att rida in helt utan huvudlag eller sadel. Ni kommer bli överösta med bilder, filmer och massor bra tips om hur man kommer till att rida tränslöst.

Låter det spännande? Varför inte börja följa min blogg?cropped-canon400Dvinterbilder-151-kopia1.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>