Page 1 of 365

Torsdag den 1 januari 2015

This is the first page of your 365 page book.
Write a bestseller.
And don’t let anyone else hold the pen.
This is YOUR story.

HUR BÖRJADE NI ERT 2015 IDAG?

Själv gick jag ut till stallet vid tiotiden och fixade iordning hästarna. Sedan tog jag och mamma en liten sväng ute i skogen och fräste med Vili och Saidis. Det var en minst sagt fartfylld tur och båda hästarna taggade till ordentligt stundvis.

Kvällen ägnade jag åt att sitta och skriva på min årskrönika, mitt 2014. Den kommer att släppas här på bloggen inom kort. Gamla minnen, skratt och tårar. Jag har suttit och bläddrat i bloggarkivet, kalendern, dagboken och på alla andra tänkbara ställen för att hitta de mest minnesvärda från 2014. Jag vill inte missa något. Det är mycket som ska rotas fram ur arkivet.

2014 har både varit lite upp och ner. Det har inte varit mitt bästa år, men inte mitt sämsta heller. Jag har varit med i flera teateruppsättningar och fått spela lite större roller. Vilket har varit riktigt kul. Jag har även börjat blogga, som ni kanske har lagt märke till 😉 Men allt har inte varit en dans på rosor. Vi har förlorat en älskad familjemedlem, fått en häst på kroken, ett ben i halsen… Nä, nu ska jag inte avslöja för mycket, ni får veta allt när krönikan släps.

2015, vad kommer hända iår? Jag har lite planer, men inget är bestämt än. Men jag tror att det kommer bli ett spännande år, med flera stora utmaningar. Det här ska bli mitt år. Mitt genombrott? Kanske…vem vet? Men vad som än händer ska jag alltid vara mig själv, den bästa versionen av mig själv.

Jag är redo att kasta mig ut i 2015. Är ni redo att kasta er in i mitt liv??

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>