På hemfärd

Jag satt länge utanför röntgenrummet. Eftersom jag är under 18 år fick jag inte följa med in. Jag ryckte till när dörrarna öppnades & veterinären kom ut med ett leende på läpparna. ”Vi har inte hittat någon krok”. Jag blev oerhört lättad. Det kändes som om klumpen inom mig löstes upp i tomma intet. Jag kramade om Isafold & det kändes bra när jag ledde ut henne till transporten. Vi stängde lämmen bakom henne & rullade sedan sakta ut från parkeringen. Nu sitter jag i husbilen med en tre timmars lång resa framför mig. Jag kan äntligen slappna av:)


Tack till alla som stöttat & hjälpt till.️ & ett stort tack till alla duktiga veterinärer Vi skulle inte klara oss utan er<3

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “På hemfärd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>