Om livet ändå varit ett enda långt lov

tisdag den 13 januari 2015
Godmorgon kära bloggläsare. Förlåt för dålig upptatering. I torsdags började skolan. Stress, läxor, prov, prestationsångest. Welcome back! Ungefär så känns det när man bara har gått i skolan i tre dagar och redan har två läxor och ett prov att plugga till. Men, men, det är bara att stå ut ett litet tag till. Bara ett och ett halt år kvar i högstadiet. Jippi. Shit vad tiden går snabbt!

Visste ni att det ”bara” är 34 dagar kvar till sportlovet, 84 till påsklovet och 150 sommarlovet. Längtar…

Bjuder på några bilder från i somras.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>