Min utrustning

måndag den 11 augusti 2014

”Vad har du för utrustning när du rider?” Jag fick denna fråga igår av en hästintresserad tjej här på bloggen. Utrustning! Nja, jag använder inte så mycket utrustning. Jag rider barbacka & löst eller med repgrimma om jag rider ut i skogen.
Visst går det att rida löst där med. Jag fick testa det en gång när jag glömde grimman Det gick bra mot all förmodan, men så var det nästan bara rakt fram på en grusväg. Men galopp var det
Ja, jag vet att det sliter på hästarna att rida barbacka men jag rider inte så ofta. Jag ”leker” mest på marken & hoppar banor, tränar inkallning, kör agility & tränar in trix.
Jag vet att det låter underbart att jobba med lösa hästar & det är det men det ligger mycket jobb bakom️

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Min utrustning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>