Inget internett!

söndag den 4 januari 2015

När bloggen rullar på som bäst händer detta. Så glad man blir när denna text visas varje gång man slår på datorn. NEJ!

Tillslut var jag tvungen att ge upp och blogga från mobilen istället. Så här sitter jag nu. Vill bara säga att flera läsvärda inlägg är pågång. Bl.a. min årskrönika, mitt 2014. Många glada skratt men även många tårar. Den vill man inte missa. Så håll utkik. Jag publicerar dem så fort internettet kommer tillbaka. Kan vara ikväll eller imorgon. Vi syns då!

Men nu vet ni ju iallafall att jag lever😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>