Gymnastik klart. Nu ridhuset

tisdag den 6 januari 2015

Första gymnastikträningen för i år. Check!Kände mig lite ringrostig, men annars gick det bra. Kul att komma igång igen. Det är många tävlingar på gång under våren som jag ser fram emot. Vårcupen, Mälartruppen, Mellansvenska Mästerskapen samt RM1. Längtar…

Nu ska jag vidare till ridhuset. Árgeisli och Töfradis är lastade och klara. Jag har bokat ridhuset mellan klockan 20.00-22.00. Men vi får se hur länge vi orkar hålla på. Idag har jag laddat upp med lite svängövningar. Något som jag och Árgeisli måste träna mycket på. Någon gång måste det ju lossna. Kanske idag. Vem vet?

Kika in på bloggen imorgon för då kommer ett inlägg om hur det gick i ridhuset och så kommer jag även lägga ut några ridövningar och ge lite tips. Det är mest riktat mot dem som strävar efter att rida tränslöst, men jag tror att övningarna funkar lika bra med träns. Har inte testat. Kika även in senare i kväll för då släps del ett av min årskrönika, mitt 2014. Spännande!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>