Grattis på födelsedagen Milda!

Du är en fantastisk liten filur.
Jag mins den där gången för snart 6 år sedan, när jag träffade dig för första gången. Du var knappt större än min hand & söt som socker❤️ Redan då visste jag att det var du & jag. Vi var som två pusselbitar som föll på plats, vi var menade för varandra❤️❤️

Ibland kan det vara jobbigt att behöva dra på sig vinterjacka & kängor & gå ut i snöstormen, istället för att ligga & mysa framför öppna spisen med en kopp varm choklad. Men vad gör jag inte för din skull. Du ger så mycket kärlek tillbaka❤️

Det är en underbar känsla när du kommer & möter mig när jag kommer hem från skolan. Inget är mer välkomnande än din viftande svans & blöta nos när jag öppnar ytterdörren. & om jag känner mig ledsen, ensam eller rädd så finns du där för mig❤️

Du är min bästa vän & fast än vi talar olika språk förstår vi varandra. Du finns alltid vid min sida, du är en trogen vän. Jag förstår varför du brukar kallas för människans bästa vän❤️

 

 

 

 

2 milda

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Grattis på födelsedagen Milda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>