5 saker jag lovat mig själv inför 2015

fredag den 2 januari 2015

❅Bara vara mig själv och vara stolt för den jag är och hur jag ser ut. Stå för mina åsikter och våga ta plats.

❅Inte umgås o lägga tid på människor som gör mig nerstämd, ledsen eller sårad.

❅Lägga ner mer tid på bloggen. Mer inlägg med mer intressant innehåll.

❅Utvecklas tillsammans med Árgeisli. Jag ska tygla min vildhäst, utan tyglar 😉

❅Umgås med vänner, familj och djur. Vissa händelser i 2014 har fått mig att tänka till. Man vet inte vad man har förns man förlorar det. Så jag har bestämt mig att njuta av livet tillsammans med mina nära och kära, innan det är försent.

Snart kommer min årskrönika publiceras här på bloggen. Håll utkik.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>